Wijksafari goed bezocht

Op 12, 17 en 22 oktober kwamen medewerkers van Parteon de wijk in om u meer te vertellen over de wijkaanpak in Oud Koog. Aan de hand van informatieborden vertelden wij aan de bewoners wat we de komende jaren in Oud-Koog gaan doen. De wijksafari was goed bezocht en werd op de meeste dagen ook begeleid door de zon.

De wijksafari was op verschillende plekken in de wijk, zodat alle bewoners een eigen moment konden kiezen om langs te komen. Op sommige momenten stonden de bewoners al op ons te wachten. We merkten dat de bewoners het waardeerden dat we in de wijk waren om informatie te geven. Veel bewoners hadden ook meerdere en soms ook kritische vragen. We vonden het fijn om de bewoners zoveel mogelijk te informeren over wat de komende jaren gaat gebeuren met de sociale huurwoningen. De informatieborden en de meest gestelde vragen hebben wij op de website geplaatst, zodat deze informatie ook voor u beschikbaar is.

metus auctor fringilla. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Donec sed odio dui.