Meedenken over Oud Koog

De woningen in Oud Koog zijn aan een aanpak toe. Woning renoveren of slopen en nieuwbouwen, kan en wil Parteon niet doen zonder de bewoners daar actief bij te betrekken. Het is de bedoeling dat iedereen er nog jaren met plezier in goede en energiezuinige woningen kan wonen. We willen de plannen zo passend mogelijk maken voor de bewoners. Daarom nodigen wij de bewoners van Oud Koog heel graag uit om met ons mee te denken.

Meedenksessies

Omdat we het belangrijk vinden dat het DNA van Oud Koog blijft bestaan, organiseren we sessies met bewoners. De eerste sessie vond plaats op 25 januari en heeft een mooi beeld gegeven van de ideale woningen en woonomgeving. In de tweede sessie van 1 maart focusten we op ons op de vraag hoe we de belangrijkste waarden van Oud Koog de komende jaren kunnen behouden. De uitkomsten bundelen we in een flyer, die gebruikt wordt bij de start van nieuwe projecten.

Lees hier het verslag van de eerste sessie. 

Een bewonerscommissie met projectcommissies in Oud Koog Zuid

Voor Oud Koog Zuid richten we een overkoepelende bewonerscommissie op. Dit is een bestuur dat bestaat uit een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Zij denken mee over alle projecten in Zuid. Op die manier kunnen zij hun kennis en ervaring meenemen naar alle projecten in Zuid. Per project komt daar een projectcommissie onder te hangen. Die bestaat uit bewoners die mee willen denken over het project waarin zij wonen.

Heeft u zicht nog niet aangemeld maar wilt u wel graag meedenken? Neem dan contact met ons op.

Bewonerscommissie Noord

Woont u in ‘Noord’ en heeft u zich al opgegeven om mee te denken? We benaderen u zodra we projecten gaan voorbereiden in Noord. Ook doen we dan nog een nieuwe oproep. Als de werkwijze met de commissies in Zuid fijn werkt, doen we het in Noord op dezelfde manier.

Kom naar het spreekuur

Op de maandagen is er spreekuur van 16.00-18.00 uur in ‘t Brandtweer. Let op: in verband met de zomervakantie is er van 17 juli tot en met 7 september geen spreekuur.

Maandag 14 september zijn we er weer!