Vernieuwing Oud Koog

Oud Koog - Vernieuwing Oud Koog

metus auctor fringilla. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Donec sed odio dui.

Waarom vernieuwen

De huurwoningen waar het om gaat, zijn verouderd. Bewoners hebben last van tocht en vocht en er gaat veel warmte verloren. Ook de funderingen zijn toe aan onderhoud. Na de aanpak kunnen de woningen weer jaren mee.

Wat Parteon gaat doen

Voor elk deel van de wijk bespreekt Parteon samen met de bewoner(s) wat de woningen nodig hebben. Zo kan het zijn dat Parteon woningen in bepaalde delen van de wijk renoveert. En in andere delen nieuwe woningen bouwt en soms extra woningen toevoegt. Dat kan, op plekken waar het past in de omgeving, ook hoogbouw zijn. Een goede mix aan woningen zorgt dat bewoners binnen Oud Koog kunnen verhuizen naar een ander type woning. Van een eengezinswoning naar een appartement of juist andersom.

Oud Koog over 15 jaar

Het blijft vertrouwd wonen in nieuw Oud Koog. Met herkenbare straten, groene hofjes en een aantrekkelijke mix van karakteristieke woningen en nieuwbouw. Een fijne plek om te wonen, verblijven en te ontmoeten. Voor de bewoners van nu en nieuwe buren in de toekomst.

Veelgestelde vragen

Lees hier welke vragen andere huurders en particuliere huiseigenaren hebben.