Ik huur bij Parteon

Kijk op de projectkaart om te zien met welke woningen Parteon aan de slag wil. We starten in het gebied binnen de blauwe lijnen.

Staat uw woning op de kaart? En heeft uw woning een lichtgroene kleur? Dan gaat Parteon ook met uw woning aan de slag. Wanneer dat is, is nu nog niet duidelijk. Er is nu geen uitgewerkt plan voor alle 375 woningen.

Parteon wil vroegtijdig alle bewoners informeren over de wijkaanpak. Zodat u daar als bewoner rekening mee kan houden. Denk bijvoorbeeld aan verzoeken van huurders die een nieuwe keuken of dubbel glas willen. Vanwege de wijkaanpak moeten Parteon en ook bewoners goed nadenken welke investeringen in de woningen wel of niet nog slim zijn.

Wijkaanpak: stap voor stap meer duidelijkheid

Parteon onderzoekt wat de beste aanpak is voor welke woningen. Daar is meer onderzoek voor nodig en overleg met de bewoners. Parteon maakt de komende jaren stap voor stap samen met bewoners een plan voor de aanpak voor de woningen. Omdat het om zoveel woningen gaat, duurt de wijkaanpak ongeveer 15 jaar. Voor de een komt de verandering dus snel, voor de ander duurt het wat langer.

Wanneer Parteon een concreet plan heeft voor de aanpak van woningen, krijgen bewoners tijdig informatie en kunnen zij zich aanmelden om mee te denken in een projectcommissie.

Vragen over de werkzaamheden?

We starten in de Emmastraat, Hyacintstraat, Tulpstraat en Vioolstraat en omgeving. Hier vindt u informatie over de actuele werkzaamheden in dit gebied.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Lees hier welke vragen andere huurders en particuliere huiseigenaren hebben.