Ik heb een eigen woning

Wat betekent de vernieuwing van Oud Koog voor mij? Wat kan ik doen om mijn woning te verbeteren?

De wijk om u heen gaat veranderen. U gaat het merken als er wordt gewerkt in de wijk of uw straat. Kijk op de projectkaart om te zien waar Parteon woningen wil renoveren en nieuwe woningen bouwen.

Wijkaanpak: stap voor stap meer duidelijkheid

Parteon onderzoekt wat de beste aanpak is voor welke woningen. Daar is meer onderzoek voor nodig en overleg met de bewoners. Parteon maakt de komende jaren stap voor stap samen met bewoners een plan voor de aanpak voor de woningen. Omdat het om zoveel woningen gaat, duurt de wijkaanpak ongeveer 15 jaar. Voor de een komt de verandering dus snel, voor de ander duurt het wat langer. Parteon gaat ook bewoners met een eigen woning in de wijk informeren over de werkzaamheden in de wijk en hun vragen beantwoorden.

Vragen?

Parteon richt zich in eerste instantie op de bewoners van de huurwoningen. De komende jaren komen er nog verschillende momenten waarop u concreet uw eigen vragen kunt stellen. U krijgt hiervoor een uitnodiging. Bent u nu al nieuwsgierig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom om even langs te lopen bij het spreekuur.

Uw eigen woning klaarmaken voor de toekomst? Energie besparen? Kijk bij het energieloket van de gemeente hoe u dit aanpakt. 

Veelgestelde vragen

Lees de vragen van huurders en particuliere huiseigenaren.